Minilån

Vad är ett minilån?
Själva namnet svallrar vad det handlar om. Det är ett lån av en mindre summa pengar. Man kan behöva ta ett minilån av många anledningar. Det kan vara för att kunna ha råd att unna sig det lilla extra om ett bra tillfälle skulle dyka upp eller för att få pengarna att räcka till i slutet av månaden. hur som helst kan ett minilån vara hjälpen du behöver!

Är det svårt att ta ett minilån?
Att ta ett minilån är mycket lättare än som det var tidgare, tvunget att gå till sin bank för att be om att få låna. På en bank måste man träffa en handläggare som går igenom din ekonomiska situation och gör en kreditupplysning för att kolla om du är en lämplig låntagare. Denna process tar ett bra tag och det dröjer ett tag innan du får pengarna som du vill låna. Om man tar ett minilån istället är det en enklare och mycket snabbare process, oftast har man pengarna på kontot inom 15 minuter.

Minilånets starka sida
En av minlånets starka sida är att man snabbt får tillgång till pengarna, till skillnad från om man lånar via bank, då det tar mycket längre tid. Just snabbheten gör att lånet lämpar sig om man vill unna sig någonting extra. Man kan ta lånet oavsätt om man är ute på stan eller sitter hemma i soffan.

Minilånets svaga sida
Den största nackdelen med ett minilån är att det är begränsat till en mindre summa pengar, oftast upp till någon tusenlapp. Detta gör att lånet lämpar sig väl för mindre inköp, men att finns andra bättre former av lån om man behöver pengar till bil eller bostad. Så behöver man en mindre summa pengar för någonting lämpar sig ett minilån alldeles utmärkt!
  

 

 

   Bostadslån                                            Mobillån                               Topplån                                                                     Hem
   Bostadslån med betalningsanmärkning               Privatlån                                                                                                        Kontakta oss
   Kontantinsats                                         Smslån
   Mikrolån                                               Smslån med betalningsanmärkning
   Minilån                                                Snabblån