Mobillån

Vad innebär ett mobillån?
Med din mobiltelefon kan du mycket snabbt och enkelt låna upp till 3 000 kronor till 0 % ränta. Från och med att du har ansökt om pengar tar det under 15 minuter innan du har pengarna på ditt konto. Detta gör att det är ett alldeles utmärkt sätt att låna pengar på om du behöver ett extra tillskott för att göra någonting extra med. Orsakerna till varför man behöver låna är många och kan vara allt ifrån att unna sig någonting speciellt till att dryga ut kassan i slutet av månaden innan nästa lön kommer. Enda kravet för att få låna pengar är att låntagaren har fyllt 18 år och ha en viss inkomst.

Att ta ett mobillån kontra ett banklån.
Tidigare har det varit tvunget att gå till sin bank för att kunna låna pengar. Detta är en utdragen och jobbig process eftersom man till en början måste fylla i en låneansökan. Därefter får man träffa en handläggare som går igenom din ekonomiska situation och tar en kreditupplysning på dig. Efter detta får du reda på om banken är villig att låna ut pengar till dig och hur mycket. Genom att ta ett mobillån slipper du denna invecklade och långsamma process och får pengarna nästan med detsamma!

Finns det några nackdelar med mobillån?
Visst finns det nackdelar med mobillån. Den största nackdelen är att man maximalt får låna 3 000 kronor vilket gör att det inte är ett lån som lämpar sig för större inköp. Det är dock tillräckligt stort för att man ska kunna unna sig någonting extra och få råd att köpa det man vill ha. Så går du och önskar att du hade råd att köpa någonting som du vill ha kan du genom att ta ett mobillån mycket snabbt och enkelt få råd att köpa det du vill ha eftersom du får pengarna på kontot inom 15 minuter!
  

 

 

   Bostadslån                                            Mobillån                               Topplån                                                                     Hem
   Bostadslån med betalningsanmärkning               Privatlån                                                                                                        Kontakta oss
   Kontantinsats                                         Smslån
   Mikrolån                                               Smslån med betalningsanmärkning
   Minilån                                                Snabblån