Smslån

Vad är ett smslån?
Smslån är till för dig som behöver låna en mindre summa pengar, upp till 3 000 kr, snabbt och enkelt. Genom att ta ett smslån kan du få låna 500 kr, 1 000 kr, 2 000 kr, 3 000 kr till 0% ränta. Allt man behöver är att skicka iväg ett sms via mobiltelefonen till långivaren och sedan kommer pengarna in på ditt konto. Här kommer en av smslånens största fördelar in. Det går nämligen väldigt snabbt innan man får pengarna tillgängliga på kontot, oftast inom 15 min!

Vem får ta ett smslån?
Ovanstående gör att smslån är ett utmärkt sätt att låna pengar på om du snabbt behöver låna en mindre summa pengar. Detta för att exempelvis kunna unna dig det lilla extra eller för att dryga ut inkomsterna om pengarna på kontot lyser med sin frånvaro på ditt konto någon månad trots att det är långt till slutet av månaden. När man tar ett smslån behöver man ingen säkerhet för att kunna få låna. Däremot ställer långivare krav på att man är 18 år och har någon form av inkomst. Om man har betalningsanmärkningar är det inget som ställer till bekymmer utan det går att ta ett smslån ändå. Det finns aktörer som har specialiserat sig på att låna ut pengar till de som har betalningsanmärkning.

Ett smslån är snabbt och enkelt att ta.
Att låna pengar via ett smslån är väldigt enkelt för dig som låntagare plus att det går mycket snabbt tills pengarna finns tillgängliga på ditt konto. Detta gör det till ett utmärkt sätt att låna upp till 3 000 kronor om du behöver låna pengar snabbt till någonting extra som du vill ha. Så ta dig en funderare på vad du skulle behöva låna pengar till för någonting och är det någonting som du kommer på så är alltså ett smslån ett bra alternativ för att låna pengar på!
  

 

 

   Bostadslån                                            Mobillån                               Topplån                                                                     Hem
   Bostadslån med betalningsanmärkning               Privatlån                                                                                                        Kontakta oss
   Kontantinsats                                         Smslån
   Mikrolån                                               Smslån med betalningsanmärkning
   Minilån                                                Snabblån